Εργαστήρια

Τι πιο όμορφο από το να περάσεις λίγο δημιουργικό χρόνο στις διακοπές σου και να πάρεις μαζί τα πιο ιδιαίτερα αναμνηστικά… φτιαγμένα από το δικό σου χέρι!
Στον χώρο του εργαστηρίου του Artemis Studio στον Να τους μήνες Ιούνιο - Σεπτέμβριο διοργανώνονται καλλιτεχνικά σεμινάρια για όλες τις ηλικίες από το 2005. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε αρχάριους και κάθε ένα είναι αυτοτελές. Μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει είτε μόνο μία ημέρα είτε περισσότερες, ανάλογα με τον χρόνο που έχει στην διάθεσή του, δημιουργώντας κάθε φορά κάτι διαφορετικό.
Το εργαστήριο μας είναι ανοιχτό σε φοιτητές για προγράμματα πρακτικής άσκησης καθώς και σε καλλιτέχνες που θέλουν να αξιοποιήσουν τον χώρο και τον εξοπλισμό, για την εκπόνηση έργου.
Συχνά διοργανώνονται εντατικά τριήμερα ή πενθήμερα σεμινάρια που μπορεί κανείς να συμμετέχει είτε αυτόνομα, είτε σε συνδυασμό με διαμονή και διατροφή στον χώρο μας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με διαθεσιμότητα μαθημάτων ή μεμονωμένες συναντήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.