Ζωγραφική

Χαρτί, κεραμικό ή ύφασμα; Στο Artemis Studio κάθε Δευτέρα μπορείς να επιλέξεις το υλικό της αρεσκείας σου και να ζωγραφίσεις τις πιο ευφάνταστες εικόνες! Στο εργαστήριό μας θα βρείτε ότι χρειαστείτε, εργαλεία, πινέλα, στένσιλς, ποικιλία χρωμάτων και άλλα υλικά. Με την καθοδήγησή μας, μέσα σε ένα δίωρο, θα φτιάξετε μοναδικά ενθύμια από το καλοκαίρι! Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι κέφι, λίγη έμπνευση και πρόχειρα ρούχα.

Έτοιμα κεραμικά

Για όποιον θέλει να ζωγραφίσει σε κεραμικό, θα διαλέξει ένα από τα έτοιμα λευκά σχέδια που υπάρχουν όπως κούπα, πιάτο, μπολάκι, βάζο, κασπώ, μέχρι τετράγωνα πλακάκια και διάφορα ζωάκια. Αφού ζωγραφιστεί το κεραμικό με τα ειδικά χρώματα - τα πυροχρώματα, θα το γυαλώσουμε μαζί και θα το ψήσουμε για να το πάρετε την επόμενη ημέρα έτοιμο για χρήση!

Ύφασμα

Δεύτερη επιλογή για το μάθημα της ζωγραφικής είναι το ύφασμα. Όποιος θέλει μπορεί να φτιάξει το δικό του μοναδικό σχέδιο πάνω σε μία πάνινη τσάντα (υπάρχουν διάφορα χρώματα), σε ένα κομμάτι μουσαμά ή σε μία τετράγωνη λευκή μαξιλαροθήκη. Όποιος θέλει, μπορεί να φέρει μαζί και μία μονόχρωμη μπλούζα για να την ζωγραφίσουμε. Οι συμμετέχοντες παίρνουν μαζί τους στο τέλος του εργαστηρίου τα έργα τους.

Ζωγραφική σε Χαρτί

Η τρίτη επιλογή του εργαστηρίου ζωγραφικής είναι σε χαρτί! Μπορείτε να διαλέξετε είτε ένα μεγάλο χαρτί ακουαρέλας 50x35cm ή ένα πακέτο από 10 λευκά carte-postale. Σε κάθε μάθημα δοκιμάζουμε μία διαφορετική τεχνική, όπως ακουαρέλες, στένσιλς, χειροποίητες σφραγίδες, μαρμαρογραφίες, λαδοπαστέλ και άλλα. Κάθε φορά υπάρχει μία νέα σύνθεση για ζωγραφική εκ του φυσικού αλλά όσοι θέλουν είναι ελεύθεροι να διαλέξουν και ένα δικό τους θέμα.