Φτιάξε το μόνος σου

Η πρώτη δημιουργία μας στον χώρο του παιχνιδιού ήταν το 2010 με την συλλογή “Ζωγράφισε με όπως σ´αρέσει”, η οποία κυκλοφόρησε στην Ικαρία και στην Αθήνα σε επιλεγμένα καταστήματα. Είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει ποικιλία σχεδίων εμπνευσμένα από τον ελληνικό πολιτισμό μαζί με πινέλο και νερομπογιές για ζωγραφική. Είναι ένα όμορφο δώρο για μικρούς και μεγάλους που έχουν όρεξη και κέφι για δημιουργία!

Όλα τα σχέδια είναι χειροποίητα και για τη δημιουργία τους χρησιμοποιείται κόκκινος ελληνικός πηλός. Το παιχνίδι βγαίνει σε σχέδια σε τρία διαφορετικά μεγέθη.

Μεγάλα 23,5 x 19 x 2,5 cm

Μεσαία 21,5 x 15 x 2,5 cm

Μικρά 16,5 x 12 x 2,5 cm

Gallery

Επισκέψου την ψηφιακή Gallery του “Ζωγράφισε με όπως σ´αρέσει” στο zografise-me.tumblr.com και δες τα όμορφα κεραμικά που έχουν ζωγραφίσει μικροί και μεγάλοι φίλοι από όλο τον κόσμο! Στείλτε μας φωτογραφία και από το δικό σου κεραμικό, σημειώνοντας όνομα, ηλικία και περιοχή για να αναρτηθεί στην ηλεκτρονική μας έκθεση!

Creative Jars

To 2015 δημιουργήσαμε μία νέα σειρά χειροποίητου κεραμικού παιχνιδιού, τα Creative jars. Πρόκειται για τρία διαφορετικά παιχνίδια, τα Κοσμήματα, τα Μαγνητάκια - Μπρελόκ και τα Κουλουράκια, με κεραμικά μοτίβα και άλλα υλικά όπως κηρομπογιές, κορδόνια ή χάντρες. Με καθένα από αυτά τα βαζάκια μπορεί κανείς να χρωματίσει και να φτιάξει τα δικά του δωράκια για όσους αγαπά.