Φιλοξενία Καλλιτεχνών

Η ομάδα του Artemis Studio παρέχει μόνιμο ανοιχτό κάλεσμα για φιλοξενία καλλιτεχνών. Η εμπειρία μας στον χώρο της φιλοξενίας για περισσότερο από 30 χρόνια, μαζί με το καλλιτεχνικό υπόβαθρο δημιούργησαν αυτή την ανάγκη με στόχο την έναρξη ενός ευρύτερου δημιουργικού διαλόγου. Καλλιτέχνες ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας, από όλους τους τομείς, εικαστικά, μουσική, χορός, θέατρο αλλά και συγγραφείς, καλούνται να προτείνουν μία ιδέα ή ένα έργο για υλοποίηση σχετικό με την τοπική κουλτούρα .
Η ιστορία της Ικαρίας, αρχαιολογικά και πολιτικά μαζί με το φυσικό περιβάλλον που συνδυάζει θάλασσα, βουνό και ποτάμι, παρέχουν μία δυναμική πολύ γόνιμη για δημιουργία.

Όσοι καλλιτέχνες ενδιαφέρονται καλούνται να στείλουν στο info@artemis-studio.gr δείγμα από πρόσφατη καλλιτεχνική τους εργασία, βιογραφικό σημείωμα, πιθανές ημερομηνίες παραμονής, καθώς και την ιδέα πάνω στην οποία θα εργαστούν.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται δωρεάν διαμονή για 10 ημέρες κατά τους μήνες Οκτώβριο – Μάιο, καθώς και χρήση των εργαστηριακών χώρων του Artemis Studio.

Κάθε καλλιτέχνης πριν το πέρας της παραμονής του θα μπορεί να παρουσιάσει δημόσια την προσωπική του πορεία και δείγματα από το έργο που δημιούργησε.